De gevolgen van ziekteverzuim

Heeft u wel eens nagedacht over de ingrijpende financiële gevolgen die een zieke werknemer op uw onderneming kan hebben?

Het risico ligt bij u

Als werkgever loopt u het risico dat een medewerker (langdurig) ziek wordt. Dan ligt het werk stil, terwijl u het loon gewoon door moet betalen. En daar komen de reïntegratiekosten nog eens bij. De overheid legt steeds meer op het bordje van de ondernemer. En de wet- en regelgeving wordt steeds complexer.

Bescherm uw onderneming

Met een goede verzuimverzekering verzekert u de kosten waarmee uw onderneming te maken krijgt als uw medewerkers ziek worden. Zo beschermt u uw onderneming, want een zieke medewerker kan het voortbestaan van uw bedrijf bedreigen. De meeste kleinere bedrijven kunnen de gevolgen van een langdurig zieke medewerker niet of nauwelijks zelf dragen.

Vraag advies!

De Hoge Dijk is specialist op het gebied van pensioen, inkomens- en bedrijfsverzekeringen. De Hoge Dijk is onafhankelijk, zonder verplichtingen richting banken of verzekeraars.  U krijgt dus het voor u beste advies en niet het advies waar wij het meeste aan verdienen. Mr. Kees Vermeer, fiscaal jurist en gediplomeerd pensioenadviseur, helpt u graag bij het maken van de juiste keuzes. De Hoge Dijk is lid van de vereniging van Pensioen en Inkomensadviseurs. Al meer dan 150 bedrijven in Nijkerk en omstreken vertrouwen op De Hoge Dijk.

Meer weten? Neem dan contact op.