Voor ondernemers bestaat geen ziektewet.

In tegenstelling tot werknemers die in dienst zijn van een bedrijf, kunnen zelfstandigen in de meeste gevallen niet bij de overheid aankloppen voor financiële ondersteuning. Wordt u ziek dan bent u afhankelijk van reserves of van het inkomen van uw partner. Voor een kortere periode is dat nog wel te doen, maar landurige arbeidsongeschiktheid kan verstrekkende gevolgen hebben. Er komt namelijk niets of veel minder binnen terwijl uw uitgaven gewoon door (moeten) gaan.

Arbeidsongeschiktheidsverzekering kiezen

Het kiezen en afsluiten van een arbeidsongeschiktheidsverzekering is best lastig en complex. Ook is het verstandig om een bestaande verzekering van tijd tot tijd tegen het licht te houden.

AOV-verzekeringen in alle soorten en maten

AOV-verzekeringen zijn er in alle soorten en maten. De kosten zijn onder meer sterk afhankelijk van uw beroep en de periode die u wilt verzekeren. Hoe verleidelijk ook, het is echt niet verstandig om u primair te concentreren op de premiekosten. Het gaat erom dat u de verzekering vindt die het best bij uw persoonlijke situatie aansluit. Als u zich maar voor aanmerkelijk deel verzekert om de kosten te drukken, kunt u later met een eventueel financieel gat van een vijf of tien jaar alsnog veel duurder uitkomen.

Vraag advies!

De Hoge Dijk in Nijkerk is specialist op het gebied van pensioen, inkomens- en bedrijfsverzekeringen. De Hoge Dijk is onafhankelijk, zonder verplichtingen richting banken of verzekeraars. U krijgt dus het voor u beste advies en niet het advies waar wij het meeste aan verdienen. Mr. Kees Vermeer, fiscaal jurist en gediplomeerd pensioenadviseur, helpt u graag bij het maken van de juiste keuzes. De Hoge Dijk is lid van de vereniging van Pensioen en Inkomensadviseurs. Al meer dan 150 bedrijven in Nijkerk en omstreken vertrouwen op De Hoge Dijk.

Meer weten? Neem dan contact op.